Integritetspolicy

Informasjon om behandling av personopplysninger

Ved kontakt med Medilens Nordic AB forekommer det i enkelte tilfeller at personopplysninger overføres. Med ”personopplysninger” menes all slags information som direkte eller indirekte kan tilskrives en fysisk person som er i live.

Den besøkende kan via vårt kontaktskjema frivillig legge igjen sine personopplysninger. Ved bruk av kontaktskjema samler Medilens Nordic AB inn følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post

Vanligvis kan denne websiden besøkes uten at personopplysninger eller lignende opplysninger samles inn. Vi samler kun inn informasjon som benyttes til statistiske formål, og den beøkende forblir anonym. Eksempel på slik informasjon er tidspunkt for besøk, hvor lang tid besøket varer og hvilke sider som besøkes.

Du kan når som helst tilbakekalle et samtykke som du har gitt til Medilens Nordic AB. Du tilbakekaller ditt samtykke ved å kontakte Medilens Nordic AB om hva det gjelder. Ved en slik tilbakekallelse av samtykke kommer Medilens Nordic AB til å avslutte behandling av dine personopplysninger for det aktuelle formål.

Har du spørsmål om behandling av personopplysninger på vår webside er du velkommen til å kontakte oss.

Vi benytter også cookies for å forbedre din opplevelse på vår webside. Les mer her om cookies.

Om oss

Medilens Nordic AB er en ledende leverandør av produkter mot plager med tørre øyne i Norden. Produktene fins representert hos optiker og på apotek. Siden 2003 representerer Medilens serien HYLO øyepleie og i Sverige har vi markedsført produktkonseptet under namnet ”Pigga Ögon”, på norsk «Friske øyne». Produktene er produsert av det tyske legemiddelsforetaket URSAPHARM Arzneimittel GmbH som er både nummer en i Tyskland og en av Europas ledende foretak innen reseptfrie produkter som behandler plager med tørre øyne. Medilens startet i 1997 og er et agenturforetak som selger produkter innen øyepleie til øyeleger, øyekirurger, øyesykepleiere, øyemottak, optiker og apotek.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller andre funderinger, kontakte oss gjerne!