EvoTears

EvoTears – En evolusjon for tørre og rennende øyne

MGD* og Lipidmangel er de vanligste årsakene til plager med tørre øyne. EvoTears er en helt ny type øyendråpe som fungerer som tårefilmens lipidlag. Den fukter øyeoverflaten, stabiliserer tårefilmen og lindrer symptomene. Dette er den eneste øyedråpen som er fri for vann, og inneholder ingen konserveringsmiddel, fosfater eller emulgeringsmiddel. Det innebærer at den verken har pH (surhetsgrad) eller osmolaritet (saltinnhold), noe som minsker sannsynligheten for en brennende/sviende følelse. Derfor opplever du EvoTears øyedråper som meget behagelige – fløyelsmykt på øyet!

EvoTears inneholder én eneste ingrediens – Perfluorohexyloktan (F6H8). Det er den alene om. Ingrediensen har lavere overflatespenning enn vann, noe som gjør at dråpen spres veldig raskt over øyets overflate. En flaske på 3 ml inneholder opptil 280 dråper.

Tenk på:

Om du bruker andre øyedråper eller øyelegemidler – påfør disse først og vent minst 15 minutter før du bruker EvoTears. Da forskningsresultater mangler, skal ikke EvoTears brukes av gravide, ammende, barn eller kontaktlinsebrukere.

  • Passer for deg med tørre og/eller rennende øyne
  • Inneholder én eneste ingrediens – Perfluorohexyloktan (F6H8)
  • Holdbar: 6 måneder etter åpning.
  • Helt uten konserveringsmiddel.
  • Kan ikke brukes sammen med kontaktlinser da det ennå ikke finnes studier.
  • Last ned bruksanvisning

*MGD (Meibomian Gland Dysfunction) = Meibomsk kjertel dysfunksjon

Forhandlere

EvoTears selges hos optikere og enkelte apotek.

Distributør av EvoTears til optikere i Norge: Pro Cornea Spesiallinser AS.

Ta kontakt for informasjon om en optiker nær deg, eller andre spørsmål, på telefon 32 76 88 36 eller mail post@procornea.no.

Om oss

Medilens Nordic AB er en ledende leverandør av produkter mot plager med tørre øyne i Norden. Produktene fins representert hos optiker og på apotek. Siden 2003 representerer Medilens serien HYLO øyepleie og i Sverige har vi markedsført produktkonseptet under namnet ”Pigga Ögon”, på norsk «Friske øyne». Produktene er produsert av det tyske legemiddelsforetaket URSAPHARM Arzneimittel GmbH som er både nummer en i Tyskland og en av Europas ledende foretak innen reseptfrie produkter som behandler plager med tørre øyne. Medilens startet i 1997 og er et agenturforetak som selger produkter innen øyepleie til øyeleger, øyekirurger, øyesykepleiere, øyemottak, optiker og apotek.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller andre funderinger, kontakte oss gjerne!